Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

ΚΑΛΗΜΕΡΑ με ένα ακόμη δωράκι!!!!

   καλημέρα καλημέρα....τι ωραία που είναι να ξυπνάς πρωι πρωι και εκεί που δεν έχει ακόμη ανοίξει καλά καλά το μάτι με τον καφε στο χέρι(τσαι για την ακρίβεια,καφέ δεν πίνω,κανω ομοιοπαθητική)να κάνεις μία βόλτα στην μπλογκοχώρα και να βλεπεις κι άλλα δώρα!!!Η φίλη μας η Κατερίνα λοιπόν αυτή την φορά μας χαρίζει ένα δωράκι της επιλογής της από την Ν.Υορκη που πήγε πρόσφατα!!!μας περιμένει όλους να συμμετασχουμε!!!

5 σχόλια:

  1. Πλησιαζει και η σειρα σου,ελπιζω να κερδισω και αν οχι ενα δωρακι σιγουρα μια καρτα διαρκείας για τα μαθηματα σου,χιχι,προσ το παρον ελα απο το blog μου μολις μπορέσεις να παιξουμε ενα παιχνιδακι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μμμ τι ωραία νέα!!! Γέμισε η γειτονιά δωράκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι ήθελα και το λεγα....νατοι οι 100 αναγνωστες....χμμμ,τώρα θα πρεπει να σκεφτω κι εγω κατι δηλαδη???χμμμ.....ωραια....ετοιμαστειτε γιατι κυρια αννα αν θελετε να κερδισετε δωρακι απο τα χερακια μου θα κοπιασετε πολυ!!!Μαρια,δεν είναι πολύ όμορφα??αυτος ο δωροιος μου αρέσει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Λευκοθεα μου. Καλως ηρθες στο blog μου και καλως σε βρηκα! Δυστυχως ειχε τελειωσει η προθεσμια για το giveaway αλλα το ειδα και αφου εκανα την αναρτηση!Παντως θα κανω και αλλα δωρακια στο μελλον ! Απ'οτι βλεπω γινεται χαμος! Ολοι δινουν δωρα απο τα χερακια τους! Τι ωραια, τι καλα! Πολυ χαιρομαι! Σε χαιρετω, καληνυχτα! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τί κρίμα!!!δεν πειράζει...κάποια άλλη φορά...το αστείο είναι πως είχα ξαναπεράσει και είχα κολλήσει με τα μανιταρακια και δεν είδα τί έγραφες...θα περιμένω την επόμενη "προσφορά" σου...να σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή