Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

παιδικά καδράκια-δώρο βάπτισης

Καλή εβδομάδα σε όλους......όμορφα ξεκίνησε και η δική μου,με πολλές όμορφες δημιουργίες....κάποιοι φίλοι βάπτισαν τα διδυμάκια τους χθες,δεν πήγα φυσικά γιατί ήμουν κρεβατωμένη,αλλά σήμερα που ξύπνησα με καλύτερη διάθεση αποφάσισα να κάνω κάτι για να βάλω μέσα τα δωράκια που τους πήρα-ένα βραχιολάκι για το κοριτσάκι και ένα σταυρουδάκι για το αγοράκι.......έτσι λοιπόν έφτιαξα αυτά τα καδράκια και από κάτω κρέμασα από ένα παππουτσάκι μέσα στο οποίο τοποθέτησα τα κοσμηματάκια τους.....οι φωτογραφίες δεν βγήκαν και πολύ καλές γιατί σήμερα έχει πολύ σκοτεινό ουρανό και όσα φώτα κι αν ανάψω στο σπίτι δεν φωτίζεται σωστά,αλλά παρόλα αυτά φαίνεται το αποτέλεσμα......


 και επειδή τα διδυμακια έχουν και μια πιο μεγάλη αδελφούλα που είναι 5 ετών και η αγαπημένη της ηρωίδα είναι η tinker bell,έκανα και ένα μικρο καδράκι και για την Ευούλα μας



Κυριάκο και Ρούλα,να σας ζήσουν!!!!



10 σχόλια:

  1. Είναι εξαιρετικά, έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ όμορφα και τα τρία και βέβαια μπορούν να τα κρεμάσουν και στις πόρτες των δωματίων τους ή πάνω από το κρεβάτι του ο καθένας.....ΜΠΡΑΒΟ καλή μου!!!!!!Καλή εβδομάδα και σε σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι πανεμορφα ολα!!!Και πολυ ωραια ιδεα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ είναι πολύ όμορφα!!!
    Να τους ζήσουν!
    Φιλιάααα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ όμορφα όλα!!!!!΄και έξυπνη η ιδέα με τα παπουτσάκια!Πιστεύω να ενθουσιάστηκε η φίλη σου!Να ζήσουν τα μωράκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ovo je prekrasan post,presladak.
    Sviđa mi se tvoj blog, ti si tako kreativna....
    Ideš u moje favorite.
    Hvala što si posjetila moj blog.
    Pozdrav.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κορίτσια να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν άρεσαν τα καδράκια γιατί τα έστειλα με τον άντρα μου και σαν άντρας σιγά μην ρωτούσε εντυπώσεις....στις φωτογραφίες χάνουν πάρα πολύ...στην πραγματικότητα έγιναν φανταστικά...ούτε εγώ το περίμενα...melanzana,blagodaria ti za xubavite dumi...i tvoia blog e mnogo xubav....vseki edin ot nas ima fantasia...kliutsa e kreativnosta da idva ot sartseto!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή