Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Το μωρό μου έβγαλε δοντάκι!!!

                  Καλησπέρα μπλογκοφίλες μου!!!!
   Πιστή στην υπόσχεσή μου-πέρασε μόνο ένας μήνας από την προηγούμενη ανάρτησή μου (δεν νομίζω να έχετε παράπονο,έτσι??)!!!Τα νέα μου είναι όλα σχετικά με την μπουμπού μου.Είμαι μια χαζομαμά όσο δεν πάει...έχω σαλέψει με αυτό το μωρό,είναι φυσιολογικό??Πότε θα συνέλθω??Καθημερινά κάνει διάφορα νέα κόλπα και μου έχει πάρει τα μυαλά.Αυτό όμως που δεν μπορώ να εξηγήσω είναι το πως η δική μου η κόρη,το παιδί ενός ορθοδοντικού ,έβγαλε πρώτα τον πλάγιο τομέα της άνω γνάθου ενώ όλα τα φυσιολογικά παιδάκια βγάζουν πρώτα τους κάτω κεντρικούς τομείς!!!Το δικό μου το παιδί,πως έγινε αυτό??Μήπως πρέπει να της βάλω από τώρα σιδεράκια??Μήπως πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ??Χαχαχαχαχαχα....μόνο για γέλια είμαι τώρα που το σκέφτομαι!!!Κατα τ'άλλα μπουσουλάει,στέκεται στα ποδαράκια της και κάνει βηματάκια(με την βοήθεια της μαμάς της φυσικά),τρώει όοολο το φαγητό της(και σε αυτό δυστυχώς έμοιασε την μαμά της) και κάνει όλα όσα κάνουν μάλλον τα παιδάκια της ηλικίας της,άσχετα που εγώ νομίζω πως το δικό μου το παιδί είναι το παιδί θάυμα!!!Άρχισε και να μπαμπαδίζει,αν και το πρώτο πράγμα που ακούσαμε από το στόμα της ήταν η "λέξη" <απού>,δηλαδή παππού(συμφωνα με την μαμά μου...χαχαχαχαχα).Πέφτουν στοιχήματα καθημερινά στο σπίτι μας και προσπάθειες δωροδοκίας του μωρού για το ποιον θα φωνάξει καθαρά όταν αποφασίσει να μιλήσει...χαχαχαχα...γελάω πάρα πολύ !!!Ας είναι καλά και όποιον αγαπάει περισσότερο εκείνον θα φωνάξει,λέω εγώ...χαχαχαχαχα.

  Ας έρθουμε όμως στο θέμα μας.Σήμερα θα ήθελα να σας δείξω έναν δίσκο που πέρασε 40 κύματα για να πάρει την τελική του μορφή,αφού τον ξεκίνησα ως έγκυος με καθόλου διάθεση για δημιουργία και τον ξαναέφτιαξα πριν λίγο καιρό όσο καλύτερα μπορούσα.Το κακό είναι πως δεν έχω φωτογραφίες από την ενδιάμεση κατάσταση,θα γελούσατε πολύ.Το καλό είναι πως η τελική του εικόνα εμένα προσωπικά με εμπνέει να βάζω καθημερινά το καφεδάκι μου και να το σερβίρω εκεί.

δισκάκι αγαπημένο,κερνάω καφεδάκι

για το καπουτσίνο της εικόνας θα μιλήσουμε ισως την επόμενη φορα


  Και για το τέλος σας έχω τα καλύτερα ...είχα κέφια τις προάλλες και έφτιαξα κάτι πεντανόστιμες λουκανικόπιτες...η αλήθεια είναι πως από τότε που γέννησα δεν πολυμαγειρέυω,κανονίζει η μανούλα μου γι αυτό,και είχα ξεχάσει πως είναι να ανοίγεις φύλλο και να ζυμώνεις,αλλά αν κρίνω από το ότι δεν έμεινε τίποτα στο ταψί μάλλον μια χαρά τα κατάφερα.

μμμμ...πεντανόστιμα!!!


 Αυτά τα ολίγα για σήμερα.Κορίτσάκια μου σας αφήνω,πρέπει να πάω για ύπνο,έχω πρωινό ξύπνημα και είμαι ήδη πτώμα.Τα λέμε σύντομα.Φιλιά πολλά σε όλες σας!!!

39 σχόλια:

  1. Λευκοθέα μου,να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!Πόσο μηνών είναι?Τα δύο μεγαλύτερα κορίτσια μου είπαν πρώτα μπαμπά!Η τρίτη είπε"κοίτα"!!!Τι παράξενο!!!!
    Όπως παράξενο είναι και το πρώτο δοντάκι της κόρης σου!Είναι για να απορεί η μαμά που είναι και της δουλειάς!!χαχαχαχαχα
    Καλή ξεκούραση!Σε νιώθω!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαμπρουκα μου ευχαριστω πολυυυυυ...ειναι σχεδον 7 μηνων και φυσικα ειναι το παιδι θαυμα...χαχαχαχαχα...καλα,οχι οτι περιμενω να πει μαμα,ξερω πως θα με ακουσω τελευταια ασχερα με το ποιος τραβαει τα ζορια...χαχαχαχα...μωρε γερα ναναι και ας πουν και μπαμπα και κοιτα και οτι αλλο θελουν....μονο ναναι γερα ...φιλακια

      Διαγραφή
  2. Μα ακριβώς επειδή είναι η κόρη μιας ορθοδοντικού βγάζει τα δοντάκια με άλλη σειρά!!! Να την χαίρεσαι , Λευκοθέα μου!
    Ο δίσκος απλά υπέροχος με τα απαλά χρώματά του!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασια εχω την εντυπωση πως το κανει επιτηδες για να με αγχωνει το παλιοπαιδο...χαχαχχαχα....κερναω καφεδακι ...θα μου φερεις και τους 3 αντρες σου ομως...πρεπει η κορη μου να διαλεξει γαμπρο...χαχαχαχα....τι κανουν τα ζουζουνια σου??φιλακια!!!

      Διαγραφή
  3. Καλώς την χαζομανούλα!
    Λοιπόν, ως παλια καραβάνα, έχω να σου πω για την κατάστασή σου ότι ΝΑΙ, είναι απολύτως φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει και ΟΧΙ, δε θα συνέλθεις ποτε!! Χα,χα! Όπως καταλαβαίνεις το μόνο που μπορεις να κάνεις είναι να το απολαύσεις!
    Απο δοντια δεν ξέρω να σου πω. Απο λογάκια τα δικά μου καμάρια εόπαν πρωτα 'μπαμπά', 'γιαγια', 'σκουληκομυρμηγκοτρυπα', απήγγειλαν ποιηση και μετα είπαν 'μαμά', αλλά το είπαν τοσο ωραια.... οπότε υπομονη! Το 'μ' είναι μια δυσκολη φωνούλα μάλλον!
    Ο δισκος έγινε εξαιρετικος, σαν τις πιτούλες!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν περιμενω να πει σκουληκομυρμηγκοτρυπα και μετα μαμα καηκα...αν και αν κρινω απο το δοντι πιθανο το εχω...χαχαχαχα...δεν θα συνελθω λες,ε??Αν σου πω οτι απο χθες κατουριεμαι ολο και πιο πολυ...το παιδι μου αρχισε να σηκωνεται ορθιο μονο του και να πιανεται στο παρκο...τρελαινομαιιιιιιι....χαχαχαχαχαχα...οι πιτουλες ηταν οντως πεντανοστιμες...μακαρι να μπορουσα να κερασω....φιλια....η χαζοχαζομαμα!!!!

      Διαγραφή
  4. Αν έβγαζε κανονικά πουλί μου πως θα ξόδευε τη μανούλα για σιδεράκια;χαχαχα Εχεις φάση,δε το συζητώ!
    Οσο για το δίσκο κι εμένα Μ ΕΜΠΝΈΕΙ!!!Τελειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω Χαρα...εισαι με το μερος της,ετσι??χαχαχαχαχ....να κερασω καφεδακι με λουκουμακι????Γιατι να εισαι τοοοσο μακρυα??Τι καλα που θα ηταν να πιναμε που και που κανενα κανονικο καφε....τυχερη η Σωσωκα που σε χαιρεται κ απο κοντα....φιλακια

      Διαγραφή
  5. Μα είδες όλα τα περίεργα συμβαίνουν στους ειδικούς για να τους τρελαίνουν!!
    Καλέ πότε μεγάλωσε τόσο, περνάει ο καιρός γρήγορα ή εμείς οι μεγαλύτεροι δεν θέλουμε να το καταλάβουμε;; Να τη χαίρεστε και να τη δείτε όπως αγαπά!!
    Ο δίσκος σου υπέροχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε Ξανθη μου...μεγαλωσε παααρα πολυ...μαλλον κανουμε την παπια...χαχαχαχα...εγω παντως ακομη νιωθω 26...χαχαχαχα...τι καλα που ηταν τοτε...ευχαριστουμε...ευχομαστε κι εμεις να την δουμε οπως αγαπα το πουλακι μας...φιλακιααα

      Διαγραφή
  6. Μεγάλωσε η μπουμπού σου, Λευκοθέα! Και θα συμφωνήσω με την Νίκη, ότι το "χαζο-μαμαλίκι" είναι φυσιολογικό και θα αργήσει ή μπορεί και να μην περάσει ποτέ! χαχα!! Για τα δοντάκια , τι να πώ;
    Για τα λογάκια, μην περιμένεις και πολλά πράγματα. Αλλά τη ματιά της και το βλέμμα της θα είναι μόνο για σένα!!!!!
    Ο δίσκος είναι θαύμα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλωσε πολυ Πεπη...και οσο αυτη μεγαλωνει τοσο εγω χαζευω...καθε μερα και πιο πολυ ερωτευμενη με αυτο το υπεροχο πλασματακι που μοσχοβολαει μωρουδιλα...εχει λιγο καιρο που μολις με βλεπει απλωνει τα χερακια να την παρω αγκαλια και γκρινιαζει αν δεν το κανω και φυσικα με τρελαιενι ακομη πιο πολυ...ας πει οτι θελει...εχεις δικιο...εχει ματια μονο για μενα...αααχ.....φιλια

      Διαγραφή
  7. ΛΕΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΙΔΕΡΑΚΙΑ
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣΕΛΑΚΙ!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ /
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΙΣΚΑΚΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα...μην το γελας,εγω το σκεφτηκα...χαχαχαχα..ασχετα που δεν γινεται ακομη...χαχαχχαχα....προσπαθω να απολαυσω οσο περισσοτερο προλαβαινω τις στιγμες μαζι της...ευχαριστω πολυυυ Βασω...κι εσυ να χαιρεσαι τα δικα σου...φιλιααα

      Διαγραφή
  8. Χαζομανούλα, τάχεις παίξει έ; Φυσιολογικότατη η "τρέλα" σου, μην ανησυχείς.... όλες έτσι κάναμε χα χα χα!!!! Να σας ζήσει η νεραϊδένια σας, να τη χαίρεστε! Ο δίσκος σου θαυμάσιος. Μ' αρέσουν πολύ τα χρώματα του! Να είχα μια λουκανικόπιτα τώρα!
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα εχω παιξει???Νομιζω πως πλεον δεν με καλυπτει αυτη η λεξη...χαχαχαχα...ευχαριστω πολυ καλη μου...κι εσυ το ιδιο ευχομαι....χαιρομαι που σου αρεσε το δισκακι μου...μακαρι να μπορουσα να σας μαζεψω ολες μαζι και να σας κερασω απο ενα υπεροχο μοσχοβολιστο ελληνικο καφεδακι...και μια λαχταριστη λουκανοπιτα...μμμ...ειχε και λιγη σαλτσουλα μεσα...ηταν υπεροχη...φιλιαααα

      Διαγραφή
  9. Καλημέρα κούκλα μου!!!Εντάξει δε λέω,ωραίο το δισκάκι-θα πιούμε και καφέ?!-αλλά δεν έμεινε τίποτα να φάμε και εμείς?!..χαχα..φιλάκια...Να χαρείς τη κάθε στιγμή με την μπεμπούλα σου!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κερναω σιγοψημμενο καφεδακι με δροσερο νερακι και ξεροψημμενες λουκανικοπιτουλες τραγανιστες και πεντανοστιμες...μονο ελατε εσεις και ολα θα γινουν στο πι και φι...ευχαριστω πολυ καλο μου κουνελακι...φιλακια!!!

      Διαγραφή
  10. αχ γλυκιά μου χαζομαμά, κατανοώ και σέβομαι τη κατάσταση σου!βρε τι πάθαμε στα καλά καθούμενα!τα μωρά μας όμως είναι τέλεια!πολύ ωραίο τον έκανες το δίσκο φιλενάδα και μένα μου ήρθε να πιω καφεδάκι κοιτάζοντας τον.μπράβο σου!και εμείς βγάλαμε δυο δοντάκια και μιας και δεν έχουμε μαμά ορθοδοντικό να επιληφθεί της καταστάσεως βγάλαμε τα νορμάλ δόντια της ηλικίας!χαχα!τα δύο κάτω!πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα...αυτο ειναι παιδι Μαγδα μου,οχι σαν το δικο μου,αλλα ετσι,θελει να βασανιζει τν μανα της απο τωρα...χαχαχαχχα....καλε τα παιδια μας ειναι τα καλυτερα και τα ομορφοτερα και τα εξυπνοτερα του κοσμου ολου,δεν το ξερες,?χαχαχαχα...δεν ξερω για δενα,εγω επαθα την λεγομενη "παρακρουση"....χαχαχαχχααχ.....φιλακια στα 2 σου ζουζουνακια!!!

      Διαγραφή
  11. Λευκοθέα καλημέρα καλημέρα(6 π.μ.)βρήκα το μπλοκοσπιτό σου από την Para-kelscooks και μπήκα για να δω το ανορθόδοξο δοντάκι σας....
    η μπεμπούλα ξέρει καλύτερα από όλους το γιατί ....για ξετρελάνει την μαμά περισσότερο...και σαν παμπάλαιη μαμά σου λέω ότι όλα αυτά που κάνεις είναι άκρως φυσιολογικά!!!και δεν υπάρχει καμία θεραπεία!!!Η μικρή σου έχει ίδια ημερομηνία γέννησης με την μεγάλη κόρη μου και ίδια περίπου ώρα ,τι σύμπτωση!!!έκανα τα ιδία με σένα νόμιζα ότι ήμουν η Εκλεκτή....Να την χαίρεστε να'ναι γερή και καλότυχη με άπειρες ευτυχισμένες στιγμές στην ζωή της.Μου άρεσε η δουλειά σου στο ντεκουπάζ μπράβο που καταφέρνεις και βρίσκεις χρόνο για hobby με μωρό και ιατρείο κλπ
    ξεχώρισα το μπουκέτο με τα ροζ άνθη και τις ροζ κορδέλες ,είναι υπέροχο το μοτίβο και τέλεια η ενσωμάτωση (είναι ριζόχαρτο η κάτι άλλο;) Καλή σου μέρα και πάλι .Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σε βρηκα Εφη μου,χαιρομαι πολυ που με επισκεφτηκε μια τοσο δημιουργικη γιαγια,σουπερ γιαγια θα ελεγα εγω...Αχ αυτο το παιδι...φανταζομαι τι με περιμενει στο μελλον αν απο τωρα αρχισε τα τσαλιμια...χαχαχχαα....μα την ιδια μερα και ωρα,συμπτωση ???χαχαχα....Λοιπον...υποθετω πως μιλας για το πιατο της προηγουμενης αναρτησης??Ειναι χαρτι και μαλιστα σκληρο ,δουλευεται λιγο δυσκολα,ειναι απο την Αφροδιτη πριν μερικα χρονια αγορασμενο,νομιζω ομως πως το εχει ακομη...ειναι απο τα αγαπημενα μου μοτιβα.....χαιρομαι που αρεσε...φιλια...

      Διαγραφή
  12. Τι όμορφες..ανεπανάληπτες στιγμές ζεις γλυκιά μου σαν μαμά..θα το δεις να μιλά, να σου βγάζει..γλώσσα, να σου γελά και να ανοίγει η καρδιά σου σαν το ρόδι..θα το δεις να ψηλώνει, να πηγαίνει σχολείο..και κάποια στιγμή ..θα έρθει αυτή η στιγμή σαν ένα φύσημα του αγέρα..θα την δεις στο μπράτσο του άνδρα σου ντυμένη στα λευκά να έχει μάτια μόνο για ένα άλλο πλάσμα..και τότε ακόμα θα την λες ..Μωρό μου..γιατί πάντα για σένα θα είναι αυτό..το μωρό σου..Να το χαίρεσαι γλυκιά μου..να το χαρείς όπως το ονειρεύεσαι μα μη ξεχνάς τον ποιητή:..μη κάνεις τα όνειρα σου όνειρα του και τη ζωή σου ζωή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιωργια μου...υποκλινομαι στο κειμενο σου...με εκανες και δακρυσα...ααααχ...σιγα σιγα αρχιζω και συνειδητοποιω πως εγινα μανα και πως απο δω και περα σε ολη την ζωη μου θα εχω ενα παιδι να νοιαζομαι και δεν το χωραει ο νους μου...ειναι πολυ παραξενα τα συναισθηματα...μοναδικες στιγμες ανεπαναληπτες...τις προαλλες δημοσιευσες ενα κειμενο απο το φεισμπουκ για τις μανες...ποση αληθεια κρυβει...χαιρομαι που εισαι εδω...ευχομαι αν εισαι συντομα καλα και να σταματησεις να κανεις "παρασπονδιες" και να μου κουραζεσαι...μου στενοχωρεις τον Δημητρη και δεν κανει...φιλακια

      Διαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ!! ΠΕΡΝΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ..ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοφία μου ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι ...απαντώ λίγο καθυστερημένα αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λένε??χιχιχιχι....φιλάκιααααα

      Διαγραφή
  14. τι ομορφη αναρτηση.. αυτααααααα ειναι αχχχ θυμηθηκα κ την δικη μου την μπεμπουλινα..ποτέ δεν περνάει αυτή η τρελα..ηρεμει αλλα δεν περνάει..σου ευχομαι τα καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενα αυτό βλέπω....όσο περνά ο καιρός δυναμώνει ο έρωτας....ευχαριστώ πολύ για τιε ευχές σου...

      Διαγραφή
  15. Ο δίσκος είναι καταπληκτικός και σε εμπνεει να πιεις το καφεδακι σου. Αλλα τι μου εκανες τωρα με τα λουκανικοπιτακια σου..αχ και πειναω πολυ...
    Αντε μπράβο και στα δυο!
    Και να χαιρεσαι την μπουμπου σου!
    φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μίκα μου σου στέλνω ένα τώρα....μείνε κοντά,θα αναρτήσω κάτι πιο νοστιμο πολύ σύντομα....εκεί νομίζω πως θα θέλεις να μπείς μέσα στην οθονη...περισσότερες λεπτομέρειες πολύ σύντομα.....ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου καλη μου!!!!

      Διαγραφή
  16. Να το χαίρεστε γερό πάντα και χαρούμενο το χαμομηλάκι σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστούμε πολυ χαμομηλάκι!!!Κ εσύ να είσαι πάντα καλά να μας ενημερώνεις!!!!

      Διαγραφή
  17. Να το χαίρεστε και να το καμαρώνεται πάντα γερό και χαρούμενο το χαμομηλάκι σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Λευκοθέα μου, να σας ζήσει η μπεμπούλα σου!!! Από ότι καταλαβαίνω περνάτε υπέροχα και κάθε νέο κόλπο της σε ξετρελαίνει, όπως κι εμάς η δική μας, άλλωστε! Ευχαριστώ για τις ευχές σου!
    ΌΣο για το πιάτο, είναι πανέμορφο, ότι πρέπει για το πρωινό ξεκίνημα. Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευα μ σ ευχαριστω πολυ....το βλεπεις κ εσυ πως καθε μερα π περναει ειναι καλυτερη...να ειναι μονο γερα και να τα χαιρομαστε!!!Φιλια στην μπουμπου σου!!!

      Διαγραφή
  19. Πώς τα καταφέρνεις όλα αυτά μαζί με το μωρό, απορώ! Και φαίνεται τέλεια η πίτα σου, μου άνοιξε την όρεξη βραδιάτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δέσποινα ήταν τόοοσο μα τόοοοσο νοστιμα......νιαμ νιαμ που κανει κ η μπεμπα μου....φιλακια

      Διαγραφή
  20. Τρελλομαμακα μια χαρα σε βρισκω !! Να την χαιρεσαι και να την απολαμβανεις παντα :):)

    Καλημερααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τρελή κ αλοπαρμένηηηηηηηη.....άσε...ο έρωτας φουντώνει ωρα με την ωρα....και το κακο ειναι πως το αλεπουδακι τα καταλαβαινει οοολαμα οοολα και το εκμεταλευεται.....ευχαριστω πολυυυυ!!!Φιλακια!!!

      Διαγραφή