Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Έξι μήνες μετά-η επιστροφή

     14 Μαρτίου 2012...η τελευταία μου ανάρτηση...1 Σεπτεμβρίου η επόμενη...6 μήνες δεν είναι και λίγοι???6 μήνες που άλλαξαν την ζωή μου οριστικά...Στις 21 Μαρτίου,στις 14.25 το μεσημέρι έγινε το μεγάλο ΜΠΑΜ...Γεννήθηκε το μπουμπουκάκι μου,η κορούλα μου,το βασανάκι μου,το πιο όμορφο πλασματάκι στον κόσμο όλο(καλέ ούτε κουκουβάγια να ήμουν δεν θα μιλούσα έτσι).Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε όποιον θέλετε να δείτε τι θα σας πει...δεν υπάρχει πιο όμορφο μωρό στον κόσμο...χιχιχιχιχι. 
    Από εκείνη την στιγμή πραγματικά άλλαξαν τα πάντα. Άρχισαν τα ξενύχτια,άρχισαν τα κλάματα,ολονυκτίες και ολοημερίες..αλλά όλα ήταν τόσο μα τόσο γλυκά.Κούραση απίστευτη,από την 20=η μέρα επέστρεψα στο ιατρείο,φανταστείτε πως ήταν το μάτι μου(το ένα γιατί το άλλο είχε κρυφτεί από το ξενύχτι..χιχιχι). Να ναι καλά η μανούλα μου και ο αντρουλης μου που πρόσεχαν την μπουμπού...χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα.Αλλά δεν μετράει τίποτα μπροστά στο υπέροχο χαμόγελο και στα γελάκια της μικρής..Ότι κούραση κι αν έχω κάθε βράδυ λιώνω πραγματικά με τα παιχνιδάκια μας και ξεχνάω τα πάντα!!!
    Κι αφού πέρασε ο καιρός και η μικρή άρχισε να ξεπετάγεται μπορώ να πω πως πλέον κοιμάμαι(τι κι αν ξυπνάω 10 φορές κάθε βράδυ για να την τσεκάρω,κοιμάται,γύρισε πλευρό,ξεσκεπάστηκε??κλπ κλπ κλπ...)όσο μπορεί να κοιμηθεί μια μανούλα,και ξεκουράζομαι και επιτέλους,βρίσκω χρόνο να φτιάχνω πραγματάκια,βρίσκω χρόνο να διαβάζω αναρτήσεις και όχι μόνο,σχολιάζω κι ολας...και να που ήρθε ο καιρός να γράψω επιτέλους κι εγώ....να ξερατε ποσο μου έχετε λειψει,πόσο μου έλειψε η γειτονίτσα μας....
    Έχω να σας δεϊξω τόσα πολλά πράγματα,έχω να σας πω άλλα τόσα..Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες  τις μπλογκοφιλεναδιτσες μου που μου στέλνατε μυνηματάκια όλο αυτό το διάστημα,που παρόλο που δεν έκανα αναρτήσεις δεν με ξέχασαν(η αλήθεια είναι πως ένα άγχος το είχα,θα με θυμούνται άραγε τα κορίτσια η μετά από τόσο διάστημα θα με έχουν ξεχάσει??).
    Έχω τόσα πολλά να σας δείξω...από το πάρτυ που διοργάνωσε η Δεσποινούλα μου λίγες μέρες πριν γεννήσω μέχρι το δωμάτιο της μπουμπούς μου και ότι έφτιαξα γι αυτήν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τις καλοκαιρινές μου κατασκευές μέχρι την ανακαίνιση στο καλοκαιρινό σπιτάκι που είχε ξεκινήσει πέρυσι δειλά δειλά αλλά ολοκληρώθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία.

   Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,θα σας δείξω μόνο κάτι πιατάκια που είχα φτιάξει λίγο πριν γεννήσω,εκείνη  την καλή περίοδο που με την κοιλιά τούρλα έκανα τα πάντα και τα προλάβαινα όλα(γιατί τώρα η κοιλιά παραμένει  αλλά δεν προλαβαίνω τίποτα..χιχιχιχι)
τα αγαπημένα μου λουλουδάκια


μερικά σουβέρ


ένα παλιό πιάτο που μεταμορφώθηκε
κι ένα δίσκο που έκανα για την ξαδερφούλα μου
και για το τέλος άφησα μια πανοτουρτίτσα που έφτιαξα για την βάφτιση της μικρής Σοφίας,μιας πολύ γλυκιάς μπουμπούς


      Κοριτσάκια μου χάρηκα που σας ξαναβρήκα,εύχομαι σε όλους μας καλό μήνα και υπόσχομαι να μην ξαναλείψω τοσο πολύ άλλη φορά....φιλάκιααααα

52 σχόλια:

  1. Καλώς ήλθες και πάλι Λευκοθέα μου! Να χαίρεσαι και τη μικρή σου μπουμπού!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντινα μου καλως σας βρηκα...ευχαριστω πολυ...κιεσυ οτι επιθυμεις...

      Διαγραφή
  2. Να σου ζήσει η κούκλα σου και να είναι πάντα καλά, χαρούμενη και καλότυχη. Και βέβαια είναι το πιο όμορφο μωρό... ρώτησα εγώ και μούπανε!!! Τα έργα σου πολύ όμορφα όλα, ανυπομονώ για τα υπόλοιπα που υπόσχεσαι!!!!!!
    Καλό μήνα και πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χιχιχιχι...ετσι,ε,η αληθεια ειναι πως απο τοτε που γεννηθηκε κρυβομαστε απο τους παπαρατσι...χαχαχαχα....ευχαριστω πολυ καλη μου...σιγα σιγα,μην παθω και υπερβιταμινωση απο τις πολλες αναρτησεις,αλλωστε το καλο πραγμα αργει λενε..χιχιχιχι...φιλακιααα

      Διαγραφή
  3. Καλή επάνοδο!!!! Τί τέλεια που είναι τα πιατάκια, και ο δίσκος!!!! Αλλά και η παμπεροτουρτίτσα είναι απίθανη!! Γεια στα χέρια σου και χτύπα τηλέφωνο όταν έρθεις γιατί έχω κάτι για σένα!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω Κικη μου...σε 2 εβδομαδες μαλλον ερχομαι....Θα τηλ γιατι πρεπει να κανινισεις μαζωξη...φιλακια

      Διαγραφή
  4. Να σας ζήσει το αγγελούδι σας!και φυσικά δεν σε ξεχάσαμε σε αφήσαμε να βρε΄ςι το χρόνο σου της επανόδου.
    Πολλά φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Ξανθη μου ..ακριβως ετσι ειναι..νομιζω πως ειμαι ετοιμη πια...φιλια

      Διαγραφή
  5. Να σου ζήσει το ζουζούνι! Να είναι γερό και δυνατό! Καλώς ξαναήλθες στη γειτονιά μας! Οσο για τις δημιουργίες σου, πολύ όμορφες και καλοδουλεμένες! Φιλάκια !
    Καλό μήνα να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω Πεπη μου..ευχαριστω πολυυυ....κι εσυ οτι επιθυμεις...φιλακια

      Διαγραφή
  6. Να σου ζήσει η μικρή σου και να τη χαρείς όπως επιθυμείς!!!Καλή συνέχεια στις όμορφες δημιουργίες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Δεσποινουλα μου...ευχαριστω πολυ....εγω κατι σου χρωσταω εσενα,δεν το ξεχνω...οτι κ αν πεις ειμαι γαιδουρα ....φιλακια...υποσχομαι να ειναι η τελευταια φορα που σε παραμελω...υποσχομαι συντομα να επανορθωσω...φιλακιααα

      Διαγραφή
  7. Γλυκια μου κουκουβαγια να χαιρεσαι την πανέμορφη κοράκλα σου και να σου δίνειατέλειωτες στιγμες ευτυχιας!!!Καλώς ηλθες στην παρεα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ ευχαριστω καλη μου..προσπαθω να ειμαι διπλα της οσο αντεχω κ οσο προλαβαινω...καλως σας βρηκα...

      Διαγραφή
  8. Καλώς την μαμά με το πιό όμορφο μωρό του κόσμου.
    Να σου ζήσει και να την καμαρώνεις.
    Έξη μήνες έλειψες αλλά απ΄ότι φαίνεται γύρισες με πολύύύ όρεξη για δημιουργίες.
    Φιλιά σε σένα και δυο απαλά τσιμπάκια στα μαγουλάκια της μπέμπας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγω λεω να φιλησω τα μπουτακια που εχουν αφρατεψει και ειναι μονο για δαγκωμα,αχ αχ...καλως σας βρηκα σωσω μου,ευχαριστω για τις ευχες σου...τα λεμε..φιλακια

      Διαγραφή
  9. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ,μαμά κουκουβάγια η μικρή όμορφη!!! Ποιά πέρασε απ αυτό το θαύμα και δεν έγινε κουκουβάγια, δεν σ αδικούμε,αν και μας άφησες πολύ μόνες, όσο κι αν σ αναζητούσαμε,αλλά και πάλι δε σ αδικώ.ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!
    Φιλάκια πολλά Χ 2!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρουλα μουυυυυυ....σας παρακολουθουσα απο μακρυα...δεν προλαβαινα για παραπανω...οχι οτι τωρα προλαβαινω δηλαδη,αλλα ειπα τελος,δεν παει αλλο...ειχα γινει πολυ τεμπελα με την γειτονιτσα....σ ευχαριστω καλη μου...ειμαι καλε δεν ειμαι κουκουβαγια,απλα η κορη μου ειναι πενταμορφη...χαχαχαχαχα....φιλακιααα

      Διαγραφή
  10. ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΛΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα ....ευχαριστω πολυ για τις ευχες...θα τα λεμε πλεον πιο συχνα...φιλια

      Διαγραφή
  11. Να σας ζήσει η μικρή,που μάλλον σας έχει ξετρελάνει!!!Δεν ξεχνιέσαι εσύ ;)..χιχι...που ακόμα και με την κοιλιά στο στόμα δημιουργούσες..μπράβο σου όμως!!!!!!!!
    Πολύ πολύ όμορφα!!!Καλό Φθινόπωρο,φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Ελενη...αχ κουνελακι κουνελακι(απο τα αγαπημενα της τραγουδακια,ειδικα στο σημειο που λεει"ξυλο που θα το φας"..)ευχαριστω πολυυυυ.....μας εχει παρει τα μυαλα αυτο το παιδι...ειναι κτο πρωτο εγγονι οποτε φαντασου τι γινεται...φιλακια

      Διαγραφή
  12. welcome back...
    να σας ζησει το νινακι σας, να ειναι τυχερο και να χει υγεια....
    μη νομιζεις πως εμας δε μας ελειπες ολο αυτο το διαστημα..περιμενα με ανυπομονησια την επομενη δημοσιευση σου και να που εγινε πραγματικοτητα...
    καλη επιστροφη λοιπον!!!!!!!!!
    φιλια στη μπουμπουκα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ Σοφια μου,να εισαι καλα...μου δινεις κουραγιο...(αν κ μεταξυ μας,χαιρομαι που σας ελλειψα,μου δειχνει πως με νοιαζεστε κ εμενα λιγακι)...απο δω κ περα θα εχουμε πολλες πολλες δημοσιευσεις...φιλακια

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ!!!!!
      ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ BLOGOΣΠΙΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!!!

      Διαγραφή
  13. Καλώς μας ήρθες πάλι. Πολύ όμορφα πράγματα μας ετοίμασες για το come-back. Καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερινακι μου ...καλως σας βρηκα...να ξερες ποσο χαιρομαι που ειμαι παλι εδω....φιλακιααα

      Διαγραφή
  14. Να σου ζήσει η κορούλα σου,να είναι γερή και καλοφωτισμένη!Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλώς μας ήρθες!! Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!! Θα τα λέμε συχνά πλέον, σε ευχαριστώ και για το σχόλιο σου στο blog μου!!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλως σας βρηκα Χριστινα μου...ευχαριστω πολυ...σιγουρα θα τα λεμε...φιλιαααα

      Διαγραφή
  16. Καλώς ήρθες!Να σας ζήσει το αγγελούδι σας!Πάντα καλά και ευτυχισμένο να είναι!Οι δημιουργίες σου όλες υπέροχες!Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωα σας βρηκα Σπυριδουλα μου!!!Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου..φιλακιαααα

      Διαγραφή
  17. Να σου ζήσει η κουκλίτσα!!!να την χαίρεστε!!!!!!!υπέροχες οι στιγμές με το μωράκι να τις απολαυσεις όσο μπορεις:)Τέλειες οι δημιουργίες σου!!!φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλε εκανες αναρτηση?????? καθε μερα μαζι και τωρα το βλεπω!!!!!

    καλως ηρθες πισω παλι!!!!!

    φιλακια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καιρος ηταν βρε Δεσποινα...αμαν πια...ειχα γινει πολυ τεμπελιτσα....τωρα ομως ετοιμαζω και την επομενη,...φαντασου...φιλακιααα

      Διαγραφή
  19. Δυναμικό came back μας έκανες και αυτό είναι ευχάριστο γιατί δείχνει ότι ήρθες για να μείνεις!!! Να σας ζήσει και η μικρούλα σας, να τη δείτε να μεγαλώνει και να διαπρέπει στη ζωή της!!! Καλό φθινόπωρο και καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι λεω Κικη μου...ηρθα για να μεινω και να αναπληρωσω οσο γινεται το κενο.....ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...καλο Φθινοπωρο!!!

      Διαγραφή
  20. Καλώς σε βρήκα! Να ζήσει η μικρούλα, γερή και τυχερή! Βρήκα το blog σου κι έτυχε να σου γράψω στην πιο ωραία ανάρτηση! Θα τα λέμε!
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μμμμμ....μου αρεσε το φαν οπως λεμε σοφαν....καλως ηλθες λοιπον Σοφαν μου με τις ωραιες σου δημιουργιες...ευχαριστω πολυ!!!Φιλιααα

      Διαγραφή
  21. Λευκοθέα μου, να σου ζήσει η μπεμπούλα!!!!
    Πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!!
    Οι δημιουργίες σου εξαιρετικές και περιμένω με ανυπομονησία να δω πραγματάκια που έφτιαξες για το δωμάτιο της!!

    Υγ όλο το βράδυ είχα ανοιχτή την σελίδα σου για να σου ευχηθώ, ξέρεις όλο και κάποιο παιδί με ζητούσε και δεν πρόλαβα να σου ευχηθώ, τώρα που κοιμούνται όλοι βρήκα λίγο χρόνο, αλλά με πρόλαβες εσύ!!! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναστασια μου σ ευχαριστω πολυ...τι να πω κ εγω που εχω μια....μπροστα σε εσενα που εισαι ηρωιδα με τα 2+1...σε καταλαβαινω απολυτα..ειναι πολυ δυσκολο να προλαβω να κανω οτιδηποτε αλλο εκτος απο το μωρο...φιλιαααα

      Διαγραφή
  22. να την χαιρεσαι τη μπεμπα σου!!!μην ανησυχεις δεν σε ξεχασαμε οποτε απολαυσε τις στιγμες με την μικρη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστω πολυ Ελισαβετ...χαιρομαι που σας βρισκω εδω....και σε εσενα ευχομαι βιον ανθοσπαρτον!!!

      Διαγραφή
  23. Κοριτσάκι μου να είναι γερή και υγιής η μπουμπούκα σου και πάντα τυχερή στη ζωή της!! Να τη χαίρεστε και να σας χαίρεται κι εκείνη φυσικά!! Περιμένω πώς και πώς τις επόμενες αναρτήσεις σου και κυρίως εκείνη για το μπεμπουδοδωμάτιο... Πολλά-πολλά φιλιά :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ ευχαριστω πολυ Ειρηνη μου....να σαι καλα....ασε,τις ετοιμαζω και ολο δεν μου αρεσουν και ξαναβγαζω φωτο και ξαναστηνω τα πατουσακια και παλι απ την αρχη...θα ερθει και αυτη η αναρτηση,που θα παει??Φιλακιααα

      Διαγραφή
  24. δεν εχεις παραπονο,ημουν αμεση,ετσι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΣΟΥ!!!!!!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή