Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Κι όμως είμαι ακόμη εδώ.....

       Γεια σας μπλογκοφιλενάδες μου......μου λείψατε πολύ....μπορεί να μην έκανα αναρτήσεις και σχόλια αλλά να ξέρετε πως σας παρακολουθούσα καθημερινά........διάβαζα σχεδόν όλες σας τις αναρτήσεις,αντέγραψα αρκετές από τις συνταγές σας,αλλά δεν είχα καθόλου διάθεση για να γράψω το παραμικρό.......πέρασα μία περίεργη περίοδο αυτούς τους τελευταίους 6 μήνες και δεν ήξερα τι να γράψω....τώρα που πλέον έχω συνειδητοποιήσει τι μου συμβαίνει μπορώ να σας μιλήσω και να σας πω τον λόγο της απουσίας μου με μία εικόνα.........
      Ναι λοιπόν,ο λόγος της απουσίας μου είναι ένα κοριτσάκι ,ένα κοριτσάκι που περιμένω σε λίγους μήνες από τον πελαργό.....Φυσικά μου καταναλώνει όοοοοοολη την ενέργεια ( από τώρα )και δεν έχω διάθεση ούτε για κατασκευές ούτε για αναρτήσεις .....το μόνο που με απασχολεί το τελευταίο διάστημα είναι η διακόσμηση του παιδικού και τα επιπλάκια και τα καροτσάκια....έχω "οργώσει¨το ίντερνετ και δεν έχω αφήσει καμία σελίδα ή εικόνα που έπεσε στην αντίληψη μου ,αλλά ακόμη δεν έχω καταλήξει κάπου....
       Δεν φανταζόμουν πως είναι τόσο δύσκολο να πάρεις μια απόφαση για τα χρώματα που θα διαλέξεις και πως θα τα φτιάξεις όλα....ουφ,ή μήπως εγώ τα κάνω δύσκολα από την αγωνία μου να γίνουν όλα τέλεια...θαρρείς και θα βγει η μικρή και θα μου πει πως έχω κάνει λάθη στην διακόσμηση και πως δεν της αρέσουν τα χρώματα που διάλεξα και το καροτσάκι της δεν είναι άνετο...
          Ζητώ την βοήθεια όσων πρόσφατα πέρασαν από την θέση μου και έχουν να μου προτείνουν λύσεις και ιδέες για το τι να κάνω....προς το παρόν θα σας δείξω το μελλοντικό παιδικό δωμάτιο,που μέχρι σήμερα ήταν αποθήκη και χώρος για κατασκευές και υπολογιστές,πριν αρχίσω να το αδειάζω από όλη αυτή την σαβούρα πραγματικά που είχα μαζέψει.Παρακαλώ να μην πάθετε σοκ από την ακαταστασία μου,δείξτε κατανόηση,είπαμε πως ήταν αποθήκη.




        Πλέον τα περισσότερα πράγματα έχουν μεταφερθείτε σε μια μεταλλική ντουλάπα στο μπαλκόνι και απομένει να αποφασίσω τι χρώμα θα βάψω τους τοίχους για να αρχίσει να παίρνει μορφή το δωμάτιο.
        Κορίτσια,αυτά για σήμερα,ελπίζω να μην σας κούρασα.Θα χαρώ πολύ αν με βοηθήσετε με ιδέες ή και εικόνες που ίσως να μου έχουν ξεφύγει από το πολύ το ψάξιμο....φιλιά σε όλες και τα ξαναλέμε σύντομα με κάποια πραγματάκια που είχα φτιάξει πριν καιρό αλλά ήρθε επιτέλους ο καιρός να τα δημοσιεύσω.

49 σχόλια:

  1. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 3 ΜΟΥ ΤΟ ΔΩΜ ΤΟ ΖΩΓΡΑΦ(ΟΧΙ ΕΓΩ )ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3.5 ΧΡ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ TIGERBELL ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΤΟΙΧΟ.ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΣ.ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΩΡΑΚΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ!!!!!
    ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!!!!
    ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!
    ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΑΛΑΡΗ!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ...ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!! ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαλάρωσε , ηρέμησε και απόλαυσε το δώρο που σου δίνεται!!!!!Ολα θα ειναι υπέροχα , να σκέφτεσαι την στιγμή που θα κρατήσης στην αγγαλιά σου το μωράκι σου και ολα τα άλλα ..θα ερθουν απο μόνα τους!!!
    Πολλές ευχές και φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας έλειψες πολύ! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας και μην αγχώνεσαι καθόλου! Θα σου έρθει η έμπνευση από εκεί που δεν το περιμένεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι υπέροχο νέο..να χαρείς αυτή τη περίοδο με ανάλφρη διάθεση γλυκιά μου..Αλίμονο..δεν είσαι άρρωστη..μανούλα θα γίνεις..Ξέρεις οτι όταν ήμουν στη θέση σου άνοιγα το πρώτο μου μαγαζί και δούλευα...20 ώρες το 24ωρο!!Όσο για χρώμα προτείνω κάτι ενδιάμεσο , ένα ελαφρύ ροδακινί, ένα ιβουάρ..ένα πράσινο ελαφρότατο που γαληνεύει..εγώ πάντως θα έβαζα το ροδακινί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λευκοθέα συγχαρητήρια!!!!!!!! Δεν θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα νέα σου!!!! Όσο για το δωμάτιο της μικρής....ένα έχω να σου πω...το δικό μας δωμάτιο όποιος το έχει δει λέει ότι βγήκε από φιγουρίνι περιοδικού...λογικό αφού ο Νικόλας ούτε να το δει δεν θέλει...έχει κατασκηνώσει στο κρεββάτι μας και στο σαλόνι...οπότε μην αγχώνεσαι...η μικρή σου θέλει μόνο υπερβολική αγάπη και χάδια...που είμαι σίγουρη ότι θα της δώσεις!!!!!!!!!!!! Andria

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Λευκοθέα μου, όντως μας έλειψες πολύ, αλλά παρόλ' αυτά όπως λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται... έτσι πρωί πρωί, με το που ανοίγω το blog μου και διαβάζω την ανάρτησή σου,έχω να σου πω ότι μου 'φτιαξες τη μέρα με τα ευχάριστά σου νέα. Σου εύχομαι λοιπόν με το καλό να περιμένεις την κορούλα σου και να ξανά αρχίσεις να δημιουργείς μαζί με αυτήν, ΓΙ' ΑΥΤΗΝ. Φιλιά πολλά και καλές γιορτές!!! ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ---Φουφουλιτσα μου αν σου πω πως η τινκερμπελ ειναι η αγαπημενη μου θα το πιστεψεις???Λατρευω την τσαχπινια της...ευχαριστω πολυ....
    ---Ρια,σ ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου,θα μεταφερω τα φιλια σου...χιχιχιιχι
    ---RIRI μου πιστεψε,το προσπαθω οσο γινεται,αν και πολλες στιγμες ειναι δυσκολη η χαλαρωση ,με την δουλεια και τα υπολοιπα...κι εγω αυτην την στιγμη περιμενω,μου εχουν πει πως ειναι η ομορφοτερη....
    ---princess,εμενα να δεις πως μου λειψατε αλλα ειπα,επανορθωνω!!!!!
    Αχτιδουλα μας καλη,αν σου πω πως προχθες βραδυ ανακαλυψα το αλλο σου μπλογκ και εκανα ηδη μια απο τις συνταγες σου...τελεια τα σπανακοπιτοκεκακια σου!!!! μην νομισεις πως εγω καθομαι η καθομουν,απλα ειχα πολλεεεεες αναγουλες και εμετους και σε συνδιασμο με την δουλεια ηταν οτι χειροτερο,και επειδη στην δουλεια μου εχει πολλες μυρωδιες ημουν ολη μερα κομματια...τωρα ενταξει,συνηλθα,ειμαι ολη μερα στο ποδι και δεν μου ερχεται ο ατιμουλης ο υπνος να ξεκουραστω λιγακι...κανω προβες για αργοτερα...χαχαχαχχα...λοιπον,και τα 3 χρωματα ειναι πολυ τρυφερα για μπεμπε..θα τα εχω υποψην μου...σ ευχαριστω!!!
    ---Αντρια,ευχαριστω πολυ!!!Σωστος ο μικρος σου,ξερει τι κανει...η αγαπη που εχει απο την πρωτη στιγμη ειναι τοση πολυ,ειδικα απο τον αντρα μου,που δεν περιγραφεται...δεν εχω ξαναδει πιο χαζομπαμπα απο αυτον...αφου ωρες ωρες απορω μηπως εγω ειμαι πολυ "κρυα"και δεν το αγαπω οσο πρεπει..ασε,,,,εχω μπλεξει...χαχαχαχχαα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λευκοθέα μου τι υπέροχο νέο είναι αυτό;; Με το καλό καλή μου να έρθει το μωράκι σου και μην αγχώνεσαι, όλα θα γίνουν!!
    Τώρα να χαρείς αυτό που σου συμβαίνει,για τα άλλα χαλαρα. Το μωρό θα κοιμάται κοντα σας τους πρώτους μήνες και θα'ναι τόσο μικρούλι που και το πορτ-μπεμπε θα του φτάνει!Το δωμάτιο ό,τι χρώματα και να διαλέξεις θα της αρέσουν, αφού θα τα' χει διαλέξει με αγάπη η μαμά!Προσωπικά, στα παιδιά μου προσπαθούσα να τους βάζω στους τοιχους είτε αυτοκόλλητα είτε ζωγραφιές παιδικές που να μην έχουν ήρωες καρτούν, αφενός γιατί αλλάζουν προτίμηση καθε μήνα κι αφεταίρου γιατί προσπαθώ να μην περιστρέφονται όλα τους τα ενδιαφέροντα γύρω από την τηλεόραση.
    Σχετικά με τα καρότσια όλα μας ήταν Peg Perego,ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμιση ,αλλά ήταν πολύ πρακτικά κι ανθεκτικά.Εμείς τα χρησιμοποιούσαμε πολύ γιατί έπαιρνα τα παιδιά μαζί μου στο μαγαζί και με είχαν βολέψει.
    Δε σε φοβάμαι, θα κάνεις θαυματα - εδώ έχεις το πιο όμορφο ιατρείο στην επικράτεια!! Απλά όλες οι μανούλες είναι φυσιολογικό να θέλουμε το καλύτερο για τα παιδάκια μας και πάντα αμφιβάλουμε αν το πετυχαίνουμε...
    Σου στέλνω πολλές- πολλές αγκαλιές και φιλιά!
    Όλα να πάνε καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοφι μου,να εισαι καλα..ευχαριστω πολυ πολυ για την ευχη...ελπιζω πως συντομα θα ξαναρθει ο ιστρος,δεν εχω και αλλη επιλογη αλλωστε..πρεπει να τελειωνει επιτελους το δωματιο...χαχαχαχα...χαιρομαι που σου φτιαξα την μερα,ελπιζω να μην σταματησουν εδω τα καλα νεα...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημέρα!!Πολύ ευχάριστα νέα!!αμ γιαυτό χάθηκες,το Σεπτέμβρη βρέθηκα στην πόλη σου κι έλεγα που να τη βρω τώρα άνοιξα καταλόγους τηλεφώνου μήπως και μαντέψω αλλά δεν.
    Μια άλλη φορά.
    Εύχομαι να δεχτείς στην αγκαλιά σου με ένα πόνο, που έλεγαν κι οι παλιές, το μωράκι σου κι όλα τα άλλα θα κυλήσουν όμορφα μεν αγχώνεσαι.
    Πολλά φιλιά και καλέ γιορτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γι αυτο γι αυτο...την επομενη φορα που θα ερθεις θα μου στειλεις μηνυμα και θα πιουμε οπωσδηποτε καφεδακι(δεν τολμω να πω πως θα μαγειρεψω φαγακι για σενα,θα ηταν πολυ δυσκολο και ριψοκινδυνο να μαγειρεψω για την ιερεια της κουζινας,την Ασπρουλα μας...)Σ ευχαριστω πολυ Ξανθη μου για τις ευχες σου!!!Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νικη μου σ ευχαριστω για τις συμβουλες σου,θα τις λαβω σοβαρα υποψην μου...και η ιδεα με τα αυτοκολλητα ειναι πολυ καλη,θα την επεξεργαστω...αυτο για το πορτ μπεμπε το εχω ακουσει κι εγω και μαλλον κατι τετοιο θα κανω για αρχη...βλεπουμε...απλα οταν για πρωτη φορα σου ανοιγεται ενας καινουριος κοσμος τα θελεις ολα και δεν ξερεις πιο ειναι το καλυτερο,ειδικα οταν προκειται για το παιδι σου...οποτε κι εγω εχω ψιλοσαστισει...σιγα σιγα θα βρω τον δρομο μου,δεν εχω αλλη επιλογη αλλωστε...χιχιιχιχι...φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ χάρικα με τα ευχαριστα νέα σου!!! Καλός να δεχτεις το κοριτσάκι σου στην αγγαλία σου!!!! Σου εύχομε ότι καλήτερο απο καρδιάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. δεν το πιστεύω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλός να το δεχτείς το μικράκι!!!! να είναι γερό και πάντα χαρούμενο!!! το ίδιο και η μαμά και ο μπαμπάς του!!!! χάρηκα πολύ!!!! καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λευκοθέα χαίρομαι που σε ξαναβλέπω και που η απουσία σου ήταν για καλό!!!!
    Προσωπικά λατρεύω τα ροζουλιά κοριτσίστικα δωμάτια όμως αν έχεις σκοπός να φέρεις στο κόσμο γρήγορα και άλλο μωράκι τότε ίσως θα ήταν καλύτερα να βάψεις το δωμάτιο σ' ένα ουδέτερο χρώμα όπως λιλά με απαλό κίτρινο ή μπλε με πορτοκαλί.
    Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι,με το καλό να δεχτείς την πριγκιπέσα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με το καλό... με το καλό και μ' ένα πόνο!!!
    Μπράβο, κοριτσάρα μου, αυτός μάλιστα, είναι ένας σοβαρός λόγος για την εξαφάνισή σου!!
    Όσο για το παιδικό, λυπάμαι, δεν είμαι η κατάλληλη για συμβουλές, έχω "ξεπαιδέψει" που λένε εδώ και κάτι χρόνια!!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.....
    ΠΡΙΝ 9 ,10 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΕΒΛΕΠΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ -ΑΧΟΥ!!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΛΛΟΥΣΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΩ ΕΓΚΥΟΣ(ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑ)ΓΥΡΙΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ -ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΕΓΚΥΟ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΕΑΝΝΑ ΜΟΥ)ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ DISNEY ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ!!!!!!!!!!!!!
    Α!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ,ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Ν!!!!ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!!!!
    ΣΕ ΝΕΡΑΙΔΟΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!! Συγχαρητήρια Λευκοθέα μου! Με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου! Εγώ δεν έχω να σου δώσω συμβουλές, απλά έχω να σου πω ότι τίποτα δεν γίνεται τυχαία...ποτέ!
    Καλές ετοιμασίες!!!
    Με το καλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αχου γλυκιά μου Λευκοθέα!!!Τι όμορφο νέο !!!Συγχαρητήρια γλυκιά μου!!!Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου!!!Χαλάρωσε και απόλαυσε την μοναδική αυτή περίοδο της ζωής σου!!!Μην αγχώνεσαι γιατί το στρες περνάει στο έμβρυο!!!Ολα θα γίνουν όπως πρέπει θα δεις!!!Χάρηκα πολύ για σένα και σου εύχομαι με το καλό!!!Φιάκια μέλλουσα μανούλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αχχχχχχ!!!!τι τέλεια νέα είναι αυτά!!!!!Καινούριο μέλος στην μπλογκογειτονιά!!!Γιούπιιιιι!!
    Με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σας!
    Το δωμάτιο θα γίνει τέλειο,επειδή φτιάχνεται με πολλή αγάπη,αλλά και γιατί είμαι η μαμά είναι μεγάαααλη καλλιτέχνης!!
    Φιλιά πολλά!!

    Υ.Γ.Περιμένουμε να το δούμε τελειωμένο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τι υπέροχο νέο!!! Με το καλό Λευκοθέα μου!
    Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί και εγώ τα ίδια έκανα πριν ένα χρόνο! Όλα θα γίνουν όμορφα, είμαι σίγουρη.!! Σε φιλω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μαρια,Ιωαννα,Ρενα,Φιλία,Αναστασια,Ναντια,Χρυσανθη,εφη,ειρηνη,Μαριαννα σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες και τα γλυκα σας λογακια!!!
    Οντως τελικα...τιποτα δεν γινεται τυχαια...ουτε τ ασχημα ουτε τα ωραια....οι χαζογονεις και ειδικα ο χαζομπαμπας θα αρχισει να φοραει πανες αν συνεχισει να τον κλωτσαει ετσι η κορουλα του λεει...χαχαχαχχαχαα.....λοιπον,τελικα η αναρτηση και μονο εβαλε σε ταξη τις σκεψεις μου και αρχισα να εχω μια πρωτη εικονα του τι θελω να κανω...και φυσικα θα σας δειξω το αποτελεσμα,οταν γινει με το καλο....εννοειται πως δεν ακουω κανεναν αλλο εκτος απ τον γιατρο μου,ουτε καν την μαμα μου που ειναι μαια...ο παιδιατρος θα ειναι ενα θεματακι...θα δουμε...ωρες ωρες κι εγω αναρωτιομουν οταν ειχα τα χαλια μου,γιατι αραγε λενε πως η εγκυμοσυνη ειναι η καλυτερη περιοδος της γυναικας κι εγω ειμαι στα χειροτερα μου,που το ειδαν το ωραιο,αλλα τωρα που συνηλθα αρχιζω να βλεπω τα ωραια του...ειδικα οταν χορευει η μικρη μπαλαρινα εκει μεσα και με κανει ανω κατω ειναι η καλυτερη μου...χιχιχιιχιχι....και ναι λοιπον,η μπλογκογειτονια θα μεγαλωσει,θα αποκτησει νεο αιμα με νεες ιδεες φυσικα...
    σας φιλω ολες και ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τα γλυκα σας λογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χάθηκες από την γειτονιά και γύρισες ρίχνοντας ...βόμβα μεγατόνων.Μας έφερες υπέροχα νέα. Φυσικό είναι να είσαι αγχωμένη για πολλά πράγματα. Όλα όμως θα γίνουν, ένα ένα με την σειρά.Λογικό είναι, ότι καινούργιο να μας φοβίζει.Όλα τα προβλήματα όμως λύνονται με ηρεμία και θετικές σκέψεις.
    Άντε με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λευκοθεα μου τι υπεροχα νεα...μπορει να αργησες να γραψεις αλλα μας ευχαριστησες με τα νεα σου.να κατσεις να οργανωθεις κ οποτε εχεις ορεξη κ χρονο να μας γραφεις τα νεα σου.αχ τι ομορφα.οι στιγμες που θα ζεις απο εδω κ περα ειναι μοναδικες κ να τις χαιρεσαι.φιλια πολλα πολλα πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Λευκοθέα μου Θαυμάσια τα νέα σου!!!!!!!Χάρηκα τόσο πολύ για σένα!!!!!!Να ξέρεις πως μόλις πάρεις αγκαλιά το αγγελούδι σου όλα θα σου φανούν διαφορετικά!!!!Άδικα αγχώνεσαι!!!Όλα θα γίνουν!!!!Απόλαυσε όσο μορείς αυτή την περίοδο!!!!
    Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Συγχαρητήρια κοριτσάκι! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και με το καλο να παρεις το κοριτσάκι σου αγκαλιά!! Φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ===Σωσω μου,ακομη γελαω με την βομβα μεγατονων...χαχαχαχχαχαα...να σαι καλα .....ευχαριστω για τις συμβουλες...φιλια...

    ---Ρεβεκκα μου,το ξερω πως χαρηκες πολυ πολυ..σ ευχαριστω πραγματικα...φιλια

    ---Ρενα,προσπαθω,τι να κανω??Οσο μπορω χαλαρωνω και οσο περισσοτερο μπορω το απολαμβανω...φιλια

    ---Κωνσταντινα ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου,ειναι πραγματικα το καλυτερο που θα μπορουσε να μου συμβει...φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αααα τι υπέροχα νέα είναι αυτά!!!! Πόσο χαίρομαι για σένα!!! Να προσέχεις τον εαυτό σου πολύ και με το καλό να έρθει το μωράκι σας!
    Τώρα για τη διακόσμηση δεν έχω και πολλά να σου πω, μιας και δεν το έχω περάσει αυτό το στάδιο, αλλά είμαι σίγουρη πως το μητρικό σου ένστικτο θα σε οδηγήσει στην καλύτερη επιλογή!
    Μας έλειψες πολύ, αλλά ο λόγος είναι ο ωραιότερος λόγος!!! Φιλάκια πολλά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το κοριτσάκι σου είναι πολύ τυχερό που η μαμά του φροντίζει από τώρα την φωλίτσα του.
    Είσαι κι εσύ πολύ τυχερή που θα ζήσεις την απίστευτη περιπέτεια της γέννησης και της ανατροφής ενός παιδιού.
    Ευχές από την καρδιά μου και στις δυο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οπως με λύπη μου διαπιστώνω το χθεσινό μου σχόλιο εξηφανίσθη μαγικά δια χειρός μπλογκερ,αλλά εγω θα επιμείνω να σου στείλω τις πιο εγκάρδιες ευχές για το καλωσόρισμα και να σε διαβεβαιώσω οτι το ωραιότερο δωμάτιο δεν συγκρίνεται απο τη ζεστή αγκαλιά της μάνας.
    Ανοιξε την λοιπόν και περίμενε την μικρή πριγκίπισσα νάσαι σίγουρη οτι δε θα δυσανασχετήσει καθόλου.
    Σε φιλώ με ΑΓΑΠΗ,με το καλό να την δεχτούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αχ τι τέλειο νέο!!!!!!!!!!Άντε με το καλό να το δεχτείτε και να είναι γερό!!!
    Και μη σε πιάσει άγχος για τίποτα,όλα θα γίνουν όπως πρέπει!!Σε φιλώ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Με το καλό να δεχτείς στην αγκαλιά σου την μικρούλα σου, συμπατριώτισσα!!! Πολύ χάρηκα που ο λόγος της εξαφάνησής σου ήταν ευχάριστος!!Συγχαρητήρια!!!Μην αγχώνεσαι, όλα θα πάνε καλά, ότι και να κάνεις με την διακόσμηση του δωματίου της πριγκίπισσάς σου, θα είναι τέλειο!!Είναι η αγάπη σου γι αυτήν, που θα τα κάνει όλα τέλεια!!! φιλάκια και καλές γιορτές!!!Κάνε και καμιά βόλτα στην Ονειρούπολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ---Κατερινα μου να σαι καλα,κι εγω το ιδιο πιστευω,αρχιζουν τα πραγματα να ξεκαθαριζουν,μαλλον επρεπε να κανω την αναρτηση για να παρω μπρος...χιχιχιχι...ευχαριστω για τα γλυκα σου λογια,φιλια
    ---Γιουλια,σ ευχαριστω για τις ευχες...περιμενω πως και πως την στιγμη....φιλια
    ---Χαρουλα μου,ο μπλογκερ οντως κανει νερα τον τελευταιο χρονο θα ελεγα εγω...να την δεχτουμε,να την δεχτουμε...καθε φορα που κλωτσαει μου ερχεται να κλαιω απο χαρα...που να γεννηθει κιολας η μπουρμπουληθρα μου,γιατι νιωθω πως εχω μπουρμπουληθρες στην κοιλια μου,,,χιχιχιχιχι....φιλακια
    ---Ελενη μου,το παλευω το θεμα του αγχους,δεν ειναι κι ευκολο..ξερεις καλυτερα...ουφ....ευχαριστω για τις ευχουλες....φιλακια
    ---Φανη,γιατι συμπατριωτισσα,απο Θεσ.νικη δεν εισαι???Τι κανεις στην ονειρουπολη εσυ???ΑΑΑΑΑ,πες μου που εισαι να περασω να τα πουμε και απο κοντα,να γνωριστουμε...ευχαριστω για τις ευχες,θα κανω οτι καλυτερο περναει απο το χερι μου...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. λευκοθέα μου καλησπέρα!μολις σε εντόπισα, τι ωραιο blog και τι συγκινητικο που εισαι εγγυουλα:)
    ευχομαι ολοψυχα με το καλο να δεχτεις τη μπουρμπουληθρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χαίρομαι πραγματικά πολύ για σένα!!! Εύχομαι το κοριτσάκι να έρθει με το καλό!!! το δωμάτιο είμαι σίγουρη πως θα το κάνεις ονειρεμένο και ελπίζω να μας το δείξεις!!! Οι μήνες που απέμειναν να είναι ήρεμοι και να τους απολαύσεις!!! Φιλιά και καλό βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. αγαπημενη μου λευκοθεα το ποσο χαρηκα με την εγκυμοσυνη σου δε λεγεται..και πραγματικα αναρωτιωμουν ολο το καιρο που εξαφανιστηκες!!!με το καλο γλυκεια μου να δεχτεις το μωρακι σου κι οσο για το δωματιο μην αγχωνεσαι ολα θα γινουν απλα απολαυσε τους μηνες αυτους πεχρι να παρεις στην αγκαλια σου τη μπεμπα σου!!!!φιλια πολλα καλες γιορτες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. thomi,ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου...καλως ηλθες στο σπιτακι μου!!!
    Κικη,να εισαι καλα...το προσπαθω οσο μπορω...εχω ηδη αρχισει τις ετοιμασιες...
    Κατιααααα,ευχαριστωωωω,κι εμενα μουελειψε η παρεα αλλα η μικρη απο τωρα μου τρωει ολο τον χρονο,που να βγει κιολας...χιχιχι...καλες γιορτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. AAAA! τι τέλειο νέοοοο! απαντάω λίγο καθυστερημένα, συγνώμη... Όλα να πάνε καλά, καταρχήν, με την εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το κοριτσάκι σου! Όσο για την κατάσταση που περιγράφεις...χμμ...ο ενθουσιασμός σου πρέπει να είναι τόσος που δεν μπορείς να διαλέξεις, ε; Είμαι σίγουρη ότι θα το φτιάξεις τέλειο, όπως και να διαλέξεις να το βάψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. καλως ηρθες και χαιρομαι για τον λογο απωλειας σου,αλλιως θα σε μαλωνα,ειχα ανησυχησει μπορω να πω για την τυχη αυτου του μπλογκ,αλλα ειμαστε εδω για να δουμε την εξελιξη του δωματιου της μικρης,με το καλο να ερθει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ευαγγελλια μου,ετσι ακριβως ειναι...η πολυ χαρα με μπερδεψε...θελω να τα κανω ολα....χαχαχαχα...να σαι καλα για τις ευχες σου...
    βασιλικουλα,η αληθεια ειναι πως κι εγω ειχα αρχισει να ανησυχω για την κατασταση μου αλλα τελικα "συνηλθα"....ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Καλώς σε βρήκα Λευκοθέα μου (τί ωραίο όνομα!!!) Είσαι στην καλύτερη περίοδο της ζωής σου!!!
    Με το καλό να συναντήσεις το μωράκι σου!!! Καλές Γιορτές !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λευκοθέα με το καλό το μωράκι σας!Χαίρομαι που σε γνωρίζω!Τελειο το σπιτάκι σου και τα δημιουργήματά σου,μου άρεσαν τα σκουλαρίκια σου με υγρό γυαλί!Ολα καλά να πάνε και να μην αγχώνεσαι!Συγκινήθηκα με την Ονειρούπολη!Ο άντρας μου ειναι από Δράμα ,αλλά μένουμε Κρήτη.Να είσαι καλά!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Λευκοθέα τι ευχάριστα νέα!!!!Με το καλό να έρθει το μωράκι σου και να προσέχεις!!!Χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία στην οικογενεια σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Δεσποινα,καλως ηλθες στο σπιτικο μου....καλη χρονια να εχουμε...
    Μαριτα,καλως ηλθες κι εσυ...πατριδα δηλαδη,ετσι???χαιρομαι που σου αρεσαν τα σκουλαρικακια μου...τα λεμε...φιλια
    Ντεμη,ευχαριστω πολυ..κι εσυ οτι επιθυμεις...καλη χρονια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΥΚΙΘΕΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ-ΑΠΟΘΗΚΗ, ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ!!!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ;
    ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΩΡΟΥΔΙΑΚΟ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αχ τι γλυκό.....με το καλό να έρθει στην αγκαλιά σας...και με υγεία καλή μου!!!!!!!!Σε φιλώ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καλημέρα !!! μου αρέσει πολύ το blog σου , είναι πολύ ενημερωτικό. Σε προσκαλώ στο blog μου,είναι αφιερωμένο
    στις τέχνες.Σας περιμένω!!! Γεια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή