Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

o παλιός δίσκος της γιαγιάς μου

Ήταν πριν μερικούς μήνες που η γιαγιούλα μου είχε βγάλει έναν παλιό ξύλινο δίσκο να τον πετάξει στα σκουπίδια γιατί είχε ξεθωριάσει....τον πήρα λοιπόν με την υπόσχεση να της τον επιστρέψω σύντομα ¨σαν καινουριο¨.......δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα ....δυστυχώς λίγο καιρό μετά η γιαγιά μου αρρώστησε και μας άφησε.....πριν κανέναν μήνα περίπου,αφού συνήλθα από το σοκ του χαμού της κάθισα να ξεκαθαρίσω τα υλικά μου για να ξαναρχίσω να φτιάχνω διάφορα πραγματάκια....μέσα σε μια κούτα είδα και το δισκάκι της γιαγιάς μου....χωρίς δεύτερη σκέψη τον έπιασα και ιδού το αποτέλεσμα.......αν τον έβλεπε  σίγουρα θα της άρεσε.......



12 σχόλια:

  1. Πολύ κρίμα που δεν πρόλαβε να τον δει, γιατί είναι πολύ όμορφος και θα της άρεσε σίγουρα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχι μόνο θα της άρεσε αλλά θα έβαζε στο πρόσωπο της ένα υπέροχο πλατύ χαμόγελο και θα ήταν πολύ μα πολύ περήφανη για εσένα!!!! Κράτα την πάντα στην καρδιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟλύ όμορφος έγινε!
    και είμαι σίγουρη ότι θα τις άρεσε^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα της άρεσε σίγουρα, έκανες πολύ καλή δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστώ κοριτσια για τα καλά σας λόγια....μόνο όταν χάσεις καποιον δικό σου νιώθεις την απούσια του....είναι δύσκολα,ειδικά αν ζεις τα τελευταια 35 χρόνια της ζωής σου μαζί του....κι εγώ νομίζω πως θα της αρεζε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λευξωθέα μου καλώς σε βρήκα! Υπέροχος ο δίσκος, φτιάγμενος με πολύ μεράκι και αγάπη. Είμαι σίγουρη ότι η γιαγιάκα σου τον βλέπει από κει ψηλά και τον καμαρώνει μαζί με την εγγονή της. Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει αμφιβολία περι τούτου!
    Είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή κι εγώ έζησα αρκετά με την γιαγιά μου, ένα θα σου πω: μην την κλαις, είμαι σίγουρη ότι έμαθες τόσα πολλά από εκείνη και πήρες τόση αγάπη, που αυτό που τις αξίζει, είναι να την θυμάσαι γλυκά και να εξιστορείς σε όλους την ανθρωπιά και την μεγαλοσύνη της καρδιάς που είχε! Σίγουρα θα της άρεσε πολύ ο δίσκος της, αλλά και ό,τι φτιάχνεις ή μεταμορφώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eιμαι σιγουρη οτι θα της αρεσε γιατι ειναι πολυ ομορφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ωραια δουλειά & που ξέρεις; Μπορεί και να τον βλέπει . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι υπέροχος!!Σίγουρα θα της άρεσε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή