Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

τα παιδία παίζει.!!!!!!!!!!!!

Επιτέλους επέστρεψα σπίτι μου μετά από μία πολύ γεμάτη μέρα και νομίζω πως ήρθε η ώρα να αναρτήσω  το χειρόγραφο ερωτηματολόγιο...εκεινο το παιχνιδάκι που τριγυρνάει απο μπλογκ σε μπλογκ...κορίτσια που μου στείλατε την προσκληση,να σας ευχαριστήσω που με "βασανίσατε",το χρειαζόμουν....λοιπόν,μην γελάσετε,προσπάθησα πάάάάρα πολύ να κάνω καλά γράμματα ,τα ψιλοκατάφερα να είναι ευαναγνωστα,απλά έχω την απορία,δωράκι θα έχει βρε κορίτσια ή τσάμπα έγραφα τόση ώρα???λοιπόν,απολάυστε το ¨σύγγραμα¨"μου...χιχιχιχιχι



τα κορίτσια που προσκαλώ είναι τα εξής.....
    eva creates    
eleftheria    http://eleftheriacreative.blogspot.com/

 maria   mariahcreations.blogspot.com
katerina    handmadebykaterina.blogspot.com
http://momof2princes.blogspot.com/
http://mycraftcenter.blogspot.com/
http://chrysanthisart.blogspot.com/
http://rena-wwwrena.blogspot.com/








12 σχόλια:

  1. Λοιπον καταρχας σε ευχαριστω πολυ πολυ για την προσκληση,με τιμας.Τωρα καταλαβα γιατι οι γιατροι γραφουν ΟΛΟΙ ακαταλαβιστικα,γραφετε ολη μερα ε?Δικιο εχεις.Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζαμπα γιατρε μου,τζαμπα, αυτο το παιχνιδι εν εχει δωρακι,παντος για γραμματα γιατρου μια χαρα είναι...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κορίτσια,ξέρετε πόσες φορές το έσκισα το φύλλο μέχρι να κρατήσω αυτό???δεν θέλετε να σας πω...θα με κοροιδευετε!!!!γράφουν(γραφουμε)ακαταλαβιστικα οχι τοσο γιατι γραφουμε πολυ,οσο γιατι η σκεψη προηγειται του μολυβιου και το μολυβι τρεχει να την φτασει...οποτε ερχεται αυτο το υπεροχο αποτελεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λευκοθέα μου για γιατρός τα γράμματα είναι σούπερ!!Αλλά η απορία μου παραμένει!!Πως είναι δυνατόν όλοι (τουλάχιστον από αυτούς που γνωρίζω) οι γιατροί να κάνουν ακαταλαβίστικη γραφή???Δηλαδή εγώ που είμαι καλλιγράφος (!!!!) αν γινόμουν γιατρός θα άλλαζα τρόπο γραφής??? Μήπως είναι κοινό χαρακτηριστικό και προϋπόθεση???
    πλάκα κάνω Λευκοθέα!!!Φιλάκια γλυκιά μου και ευχαριστώ για την πρόσκληση.Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χα χα χα Λευκοθέα πολύ μου άρεσε η απαντηση σου για τα γράμματα...."Η σκέψη προηγείται του μολυβιού και τρέχει να την προλάβει..."
    Ωραίο παιχνίδι και τελικά το αποτέλεσμα είναι μια χαρά κι ας σε παίδεψε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κορίτσια,μην μπερδευομαστε...αλλο είναι η γραφη η προσωπικη και αλλο η ιατρικη...Χρυσανθη,εσυ που εισαι καλλιγραφος αν επρεπε να γραψεις μια συνταγη και να κανεις 5 λεπτα με την καλλιγραφια και να μην εχεις και χωρο και χρονο για να την αναπτυξεις σωστα,τον εχασες τον ασθενη...θελει σβελταδα μην σου πω "παπατρεχαδα" η συνταγη και οτι αλλο γραφεται για να προλαβεις να κανεις ολα οσα χρειαζονται...εγω πλεον εχω σχεδον τα παντα στον υπολογιστη και το μονο που γραφω στο χερι ειναι μια ημερομηνια με την ωρα του επομενου ραντεβου....
    Μαρία Ζ...είναι μια πραγματικοτητα αυτο...δεν εχεις τον χρονο να σκεφτεις πως θα γραψεις γιατι σκεφτεσαι συνεχεια άλλα πιο σημαντικα πραγματα απο τον τροπο και το αποτελεσμα της γραφης σου,οπως πχ τον τροπο θεραπειας του ασθενους η το αποτελεσμα και τι πρεπει να κανεις τωρα...
    ....κοριτσια,ορθοδοντικος ειμαι,οποτε μαλλον ειμαι σε καλυτερη μοιρα απ τους γιατρους γιατρους...αυτοι γραφουν ακομη πιο πολυ γι αυτο ειναι τοοοσο ευαναγνωστα τα γραπτα τους...χιχιχιχι...αφου μολις πηγαινεις το πρωτο πραγμα που θα κανουν ειναι να κοψουν 2 επισκεψεις και επειτα να σου γραψουν μια αντιβιωση και ενα αντιφλεγμονοδες,εχεις δεν εχεις,ετσι προληπτικα....!!!
    καλημερα σας και φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eυχαριστώ για το κάλεσμα Λευκοθέα θα το παίξω το παιχνιδάκι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πραγματικά, για γιατρός είναι τέλεια !
    Ρώτα και μένα , προσπαθώ να δω τι γράφει
    ο παιδίατρος στο βιβλιάριο του μωρού ,
    αλλά μάταια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σίγουρα οι συνταγές σου - αν γράφεις - θα διαβάζονται! Χαχα!!! Ωραίο απόφθεγμα!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥΠΕΡ...ΩΡΑΙΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ήρθα να δω κ εδω το χειρόγραφο....ωραίο...καλό καλό το 5!!!Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή