Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ξύλινη θήκη για γράμματα



Συνηθίζω να πετάω τα γράμματα και τους λογαριασμούς στην πλάτη του καναπέ που είναι δίπλα στην εξώπορτα,να τα μαζεύω από κει και να τα βάζω μέσα σε κάτι κουτιά πάνω απ την κρεμάστρα και στο τέλος να τα ξεχνάω από δω κι από κει και να μένουν απλήρωτα γιατί δεν τα βλέπω καθημερινά...και φυσικά που και που να μου κόβουν το κινητό η το σταθερό και να τρέχω τελευταία στιγμή να τα πληρώσω....είμαι πολύ της οργάνωσης...γι αυτό αποφάσισα να πάρω μια από αυτές τις θήκες που φαίνονται τα γράμματα....πήγα λοιπόν στα παρω jumbo και τα σχέδια που είχε ήταν λίγο άσχημα...γι αυτό είπα κι εγώ να βάλω την τέχνη μου και ορίστε το αποτέλεσμα!!!!!




35 σχόλια:

  1. ευχαριστώ πολύ....επίσης..αν και εδώ μάλλον για χιονισμένη απόκρια πάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα δεν θα έχεις δικαιολογία...Καλό τριήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία ιδέα!!!!Καιρός να οργανωθώ και γώ!!!!Καλές απόκρηες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολυ όμορφη,ρομαντικη και οπου βλέπω χαρτια με γραματα με εντυπωσιάζουν!!!!!!!Θα σε περιμένω για χιονοπόλεμο,αλλα πιστευω θα δημιουργισεις κανέναν κρακελε χιονάθρωπο.....Καλο τριημερο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ασε Χρυσανθη μου,το έχω τόσο καιρό στο τραπέζι και ακόμη να το κρεμάσω..χαχαχαχα...τρομάρα μου....Αννα,ετοίμασε τα καρότα κι έρχομαι,,,,,χαχαχαχα....λοιπόν,πότε θα πιούμε καφεδάκι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oποτε σε βολευει εκτος το τριημερο που δουλευω...ναι ναι όλοι θα κάθεστε κ εγω δουλευω!!!!!!Βλέπω άλλαξες και την ώρα,Поздравления

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ω, έγινε πολύ όμορφο και σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμο! Όλοι οι λογαριασμοί στην ώρα τους τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δουλεύεις??τυχερούλα.....που δουλεύεις??κι εγώ έλεγα αύριο πρωι για καφέ στην αγορά...κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο Σπήλαιο (του Μααρα) ξεναγος (για 2 μηνες ακομα)και αν βρέχει θα είναι καλα θα έχει κοσμο αν χιονιζει θα ψαχνουμε μυγες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τέλεια!!!τον Γιάννη τον γνωρίζεις φυσικά...τον ψηλό....δωστου χαιρετίσματα...και κουράγιο...δεν ήξερα πως γίνονται και τον χειμώνα ξεναγήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευαγγελία μου,αν το χεις στο αίμα σου να είσαι τσαπατσούλα όσα τέτοια κι αν κάνεις δεν σε σωζει τίποτα...για μένα μιλάω φυσικά...¨))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φυσικα και λογικα δουλευει αυριο,παντα γινονται και όπως λεει Ο Γιαννης ειμαστε ανοιχτα 365 ημερες τον Χρονο.......Μηπως να έρθεις εσυ απο εκει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λες??μπααα...για αύριο χλωμό το κόβω....κυριακή είναι πιο πιθανο....ο φίλος μου θέλει να μπει στο σπήλαιο,δεν έχει πάει ποτέ και όλο του λέω να περιμένουμε το καλοκαίρι και καθε καλοκαιρι παιρνουμε τις παραλίες και έπειτα πάλι με κυνηγάει που πέρασε το καλοκαίρι και δεν πήγαμε...κλπ κλπ κλπ....αλλά αφου δουλευετε και χειμώνα θα το κανονίσουμε...δεν είναι πλημμυρισμενο απ το νερό??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φετος οχι δεν πλημυρισε, πηγαμε εμεις και φεραμε θετικη ενεργεια(ψωναρα που είμαι),απλα εδω και 2 μηνες έχει αλλα και είναι χωρις εισητηριο........το καλοκαιρι είναι ωραια,επειδη εχει δροσια...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ναι...κρύο θα έλεγα...αν είναι και χωρίς εισητηριο θα έρθουμε οπωσδηποτε!!καλή δουλειά λοιπόν κι εύχομαι να χιονίσει και να πίνετε τσιπουράκια όλη μέρα!!!φιλιά στον ψηλό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. χαχα,και να έχει για τουσ γνωστους,και γι'αυτους που εχουν ξαναμπει πάντα κάτι κάνουμε..........και έσεις καλα να περάσετε,και όταν το κανονίσετε ενημερωσε......φιλια καλο βραδυ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχα...το ξέρω...γι αυτό το ελληνικό κράτος πάει κατά διαολου...γιατί ακόμη και για να πάμε στο σπήλαιο ψάχνουμε γνωστούς για να μην πληρώσουμε...χαχαχαχαχαχα....φιλιάαα...καλό βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλές ΑΠόκριες,όπως και νάναι και Καλή Σαρακοστή!!! Η γραμματοθήκη σου πολύ παλ και όμορφη!!!Τώρα δεν θάχεις άλλοθι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Άψογη η γραμματοθήκη! Πολύ καλόγουστη και όμορφη, και άκρως πρακτική φυσικά! Ελπίζω να σε βοηθήσει να τακτοποιείς τα γράμματα και τους λογαριασμούς σου στο εξής! :) Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πανέμορφηηηηη!!!! Την έκανες φανταστική και νομίζω οτι απο εδώ και πέρα τερμα οι απλήρωτοι λογαριασμοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Super ideja, jako mi se sviđa.
    Lijepo je i praktično.
    Pozdrav.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλά έκανες και έβαλες την τέχνη σου! Βγήκε πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. κοριτσια αν σας πω πως 2 μέρες ήμουν πάλι χωρίς τηλέφωνο θα με πιστέψετε??είμαι για κρέμασμα ώρες ώρες.....ευχαριστώ για την "συμπαράσταση"....χιχιχιχιχι
    melanzana,blagodaria ti ....na prevoda kak se tsete??dobre li se prevezda??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κι εγώ είμαι οργανωτική και τρελαίνομαι για τέτοια πράγματα!! και το δικό σου είναι τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Sve je u redu, razumijemo se mi i na daljinu, zar ne...
    Pozdrav.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. sega vetse nisto ne razbrax...az ti pisha na balgarski,ti mi pishes na kroatski...uvazavam mnogo darzavata ti...mnogo xubava priroda imate,moreto e prekrasno...ostrovite...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι φανταστική!!!Πώς το σκέφτηκες;;Υπέροχο!
    Ένα τέτοιο χρειάζομαι οπωσδήποτε και ύστερα ίσως οργανωθώ κι εγώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!
    ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. I really like this!
    Did you put the papers on yourself?

    Thank you for visiting my place.

    blessings
    barbara jean

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εκανα μια γυρα στο μπλογκ και κολλησα σε αυτη την αναρτηση!Μ αρεσει πααααααααρα πολυ.Το εχεις φτιαξει με πολυ γουστο .Θαυμασια δουλεια!!!!!φιλια πολλα και καλο τριημερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ευχαριστω πολυ κοριτσια...οχι να το παινευτω αλλα απο κοντα ειναι ακομη καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή