Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Είμαι Πόντια και το δείχνω με κάθε τρόπο στην καθημερινή μου ζωή...χιχιχιχι

Ζητώ συγνώμη από όλους τους φίλους και αναγνώστες του blog μου για την καθυστέρηση στην δημοσίευση των σχολίων....αν δεν σας το έχω πει,το ανακοινώνω εδώ δημόσια,πως είμαι πόντια και μερικές φορές δεν το καυχιέμαι και πολύ,όπως τωρα π.χ.....δεν ξέρω πως τα καταφερα και τι μπέρδεψα στις ρυθμίσεις για την δημοσίευση των σχολίων και έπρεπε πρώτα να τα εγκρίνω εγώ και έπειτα να  δημοσιευτούν...μόνο που άργησα περίπου 2 εβδομάδες για να το καταλάβω...λοιπόν,ελπίζω να μην μου κρατήσετε κακία και να με  δικαιολογήσετε λόγω καταγωγής......συγνώμη φίλοι μου...συγνώμηηηηηη!!!!

20 σχόλια:

  1. χα χα χα χα!!! Δεν σε παρεξηγούμε αλλά όχι λόγω καταγωγής!!! Ολοι μέ κάτι την έχουμε πατήσει οπότε μη στεναχωριέσαι καθόλου....αρκεί που το κατάλαβες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τΟ ΨΙΛΟΥΠΟΠΤΈΥΘΗΚΑ,αλλά για να πω και την ΑΓία μου αλήθεια είχα και φόβο μήπως δεν ήθελες...Πες με τρελλή το σκέφτηκα.
    Τέλος καλό όλα καλά! Σε συγχωρώ γιατί κάνεις ωραία δουλειά,χαχαχα.Φιλάκια ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ χωρίς Ιώσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω που δεν ειμαι ποντια γιατι αραγε δεν μπορω να βγαλω την λεκτικη επαληθευση? Μηπως φταιει που εχω ποντιο αντρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπώ πολύ τους Πόντιους-εξ'άλλου παντρεύτηκα έναν :) Να είσαι περίφανη για την καταγωγή σου (και ναι το βεβαιώνω, που και που κολλάτε αλλα σας αγαπάμε!) Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχαχαχα....γέλασα πολύ με όλα σας τα σχόλια....χαχαχαχαχα....και να πω την μαυρη μου αλήθεια....ακόμη δεν έχω καταφέρει να το βγάλω αυτό ρε κορίτσια.....βοηθήστε με σας παρακαλώ....είμαι πόντια και δε νντρεπομαι,ίσα ίσα...όταν δεν με συμφέρει χρησιμοποιώ την καταγωγή μου και το ξανθό μαλλί μου σαν δικαιολογία....χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxa ολες καπου κολλαμε,εγω εκανα δευτερο προφιλ και ουτε που το ειχα καταλάβει μεχρι να δω πως θα το διορθωσω παιδευομουν 2 μερες,μεχρι και στον υπνο μου το εβλέπα,και δν είμαι πόντια.........Αν δεν σε βοήθησε κάποια άλλη κοπέλα...πας στην ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΣΧΟΛΙΑ,ΑΝΑΘΕΩΡΙΣΗ ΣΧΟΛΙΩΝ Eκει λογικα εχεις επιλεγμένο το πάντα,επέλεξε το ΠΟΤΕ, ελπιζω να σε βοήθησα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μολις το εφτιαξα....μπορεις να μου γραψεις τωρα να δουμε αν εγινε???αχ αννουλα μου,μακαρι να ηταν αυτο...και μια ακομηα πορια...πως μπορω να βλεπω τα σχολια που γινονται πανω στα σχολια που εχω κανει σε αναρτησεις αλλων ιστολογιων ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οκ εγινε μια χαρα,τωρα οταν κάνεις σχολεια για να λαμβανεις ειδοποιηση mail ,oταν γράφεις το σχόλειο διπλα στο πλαίσιο ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ εχει με πιο αχνα γραμματα ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΣΩ ΗΛ/ΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ.Πατας εκει και ειναι οκ απλα μετα ερχονται ειδοποιησεις απο οποιονδηποτε αφησει σχολιο στην αναρτηση που αφησες σχολιο(ειναιλιγο κουραστικο)οτι άλλο χρειαστεις,ρωτα,is my pleasure!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχουυυυυ...εμφανιστηκεεεε!!!!μπραβο Αννα μου,σ ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!!για την αλλη απορια μου εχεις απαντηση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. επισης και η ωρα σου ειναι λιγο λάθος εκτος αν ζεις Αμερικη χιχι,πηγαίνεις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ και μετα ΖΩΝΗ ΩΡΑΣ και επιλέγεις ΑΘΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απαντισα κανε refresh?Σε καθε σου ανάρτηση και στο δικο σου ιστολογιο να κάνεις Εγγραφη μέσω ηλεκρτονικου ταχυδρομιου,ωστε να σου ερχονται εμαιλ και να μην χάνεις τπτ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μαλιστα...σου εγραψα στο δικο σου βλογ κατι για να το τσεκαρω...εισαι θησαυρος...μου ελυσες παρα πολλες αποριες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απαντισα και στο δικο μου,ελαβες ειδοποιηση,τιποτα όλες ετσι ξεκινησαμε!!!!!!ρωτοντασ αλλα κ ψαχνοντας πας στην πόλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχω ένα σωρό φίλες Πόντιες και μάλιστα κολλητή η μία. Έχω συμπτωματικά βαπτίσει 3 παιδάκαι απο ποντιακό σόι και ό ένας γαμπρός μου είναι..Πόντιος. Αρα..το ένα εγγόνι μου είναι..Πόντιος. Οπότε τους αγαπώ πολύ .Καλώς σε βρήκα..Πόντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. χαχαχαχα....ποτε δεν ντραπηκα για την καταγωγη μου...ισα ισα...απλα ειναι μερικες φορες που δεν μπορω να εξηγησω την βλακεια μου,,,,,χαχαχαχαχαχα.....λες να φταιει το ξανθο???χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν είμαι πόντια αλλά καταποντισμένη εξ ανδρός!!!Είστε καλή ράτσα και σας αγαπώ πολύ!!!!
    Που να με δεις να χορεύω και να τραγουδώ ποντιακά!!!Λελεύω σε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χαχαχαχαχαχαχαχα....πες μου οτι χορευεις και το κοτσαρι...χαχαχαχαχα....μπραβο Χρυσανθη,κι εγω λελευω σε...χαχαχαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ολους τους χορούς!Και το αστείο είναι ότι όλοι με νομίζουν πόντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. χαχαχαχαχαχα....μπραβο Χρυσάνθη....χαχαχαχαχα....να κανονισουμε μια ποντιακη βραδυα λοιπον...χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή