Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

χειροποίητα κεριά με καλούπια από χυμό και αποξηραμένα





Τα κεράκια είναι χειροποίητα,με την κλασική μέθοδο με την κατσάρολα(λιώνουμε το κερί γλυκερίνης σε γαλατιέρα) και είναι γεμάτα με αποξηραμένα λουλούδια και κανέλες που εδώ δεν φαίνονται.Για καλούπι χρησιμοποίησα κουτί από χυμό.Ανακύκλωση λοιπόν κι εδώ!!!Προσοχή στο ξεκαλούπωμα,πρέπει να κρυώσει πολύ καλά το κερί για να μην σπάσει!!!

13 σχόλια:

  1. ΟΜΟΡΦΑ...ΕΞΥΠΝΟ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΥΠΙ.. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα κεριά!Προσοχή κατά την καύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω χρησιμοποιήσει διάφορα κουτιά και τενεκάκια για καλούπια, κουτί από χυμό δεν το είχα σκεφτεί.Σε ευχαριστώ για την ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Hi Lefkothea,

    Your works are all very lovely! Thanks for visiting my blog!

    ♥Aisyah

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή σου μέρα. Δεν ξέρω τι γίνεται και δεν δημοσιεύεται το σχόλιο μου σε πολλά blogs. Χθές σου είχα γράψει, ότι την ιδέα σου να χρησιμοποιήσεις κουτί από χυμό για καλούπι, ούτε καν την είχα σκεφτεί. Έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς άλλα κουτιά και τενεκάκια ,αλλά από χυμό όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, φτιάχνεις υπέροχα πράγματα! το κερί απο που το παίρνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα τα κεράκια με πολύ γλυκά χρώματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ πολύ όμορφα!!Η εφευρετικότητα σε όλο της το μεγαλείο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κορίτσια,όχι μόνο από χυμούς...ότι κουτί κυκλοφορεί και έχει μέσα αυτό το ασημί σαν αλουμινόχαρτο...γάλα,σάλτσες κλπ όλα κάνουν....εκείνο το μεγάλο το μακρόστενο είναι από χυμο 2 λίτρων που το έκοψα όχι από πάνω αλλά απ το πλάι κι εγινε έτσι πλατυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα...μόλις τελείωσα να βλέπω το ιστολόγιό σου..και έχω μείνει άναυδη...είναι υπέροχο με ιδέες χρηστικές που σίγουρα θα χρησιμοποιηθούν!!!!Φιλιά Πολλά και συνέχισε έτσι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή