Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Έξι μήνες μετά-η επιστροφή

     14 Μαρτίου 2012...η τελευταία μου ανάρτηση...1 Σεπτεμβρίου η επόμενη...6 μήνες δεν είναι και λίγοι???6 μήνες που άλλαξαν την ζωή μου οριστικά...Στις 21 Μαρτίου,στις 14.25 το μεσημέρι έγινε το μεγάλο ΜΠΑΜ...Γεννήθηκε το μπουμπουκάκι μου,η κορούλα μου,το βασανάκι μου,το πιο όμορφο πλασματάκι στον κόσμο όλο(καλέ ούτε κουκουβάγια να ήμουν δεν θα μιλούσα έτσι).Αν δεν με πιστεύετε ρωτήστε όποιον θέλετε να δείτε τι θα σας πει...δεν υπάρχει πιο όμορφο μωρό στον κόσμο...χιχιχιχιχι. 
    Από εκείνη την στιγμή πραγματικά άλλαξαν τα πάντα. Άρχισαν τα ξενύχτια,άρχισαν τα κλάματα,ολονυκτίες και ολοημερίες..αλλά όλα ήταν τόσο μα τόσο γλυκά.Κούραση απίστευτη,από την 20=η μέρα επέστρεψα στο ιατρείο,φανταστείτε πως ήταν το μάτι μου(το ένα γιατί το άλλο είχε κρυφτεί από το ξενύχτι..χιχιχι). Να ναι καλά η μανούλα μου και ο αντρουλης μου που πρόσεχαν την μπουμπού...χωρίς αυτούς δεν ξέρω τι θα έκανα.Αλλά δεν μετράει τίποτα μπροστά στο υπέροχο χαμόγελο και στα γελάκια της μικρής..Ότι κούραση κι αν έχω κάθε βράδυ λιώνω πραγματικά με τα παιχνιδάκια μας και ξεχνάω τα πάντα!!!
    Κι αφού πέρασε ο καιρός και η μικρή άρχισε να ξεπετάγεται μπορώ να πω πως πλέον κοιμάμαι(τι κι αν ξυπνάω 10 φορές κάθε βράδυ για να την τσεκάρω,κοιμάται,γύρισε πλευρό,ξεσκεπάστηκε??κλπ κλπ κλπ...)όσο μπορεί να κοιμηθεί μια μανούλα,και ξεκουράζομαι και επιτέλους,βρίσκω χρόνο να φτιάχνω πραγματάκια,βρίσκω χρόνο να διαβάζω αναρτήσεις και όχι μόνο,σχολιάζω κι ολας...και να που ήρθε ο καιρός να γράψω επιτέλους κι εγώ....να ξερατε ποσο μου έχετε λειψει,πόσο μου έλειψε η γειτονίτσα μας....
    Έχω να σας δεϊξω τόσα πολλά πράγματα,έχω να σας πω άλλα τόσα..Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες  τις μπλογκοφιλεναδιτσες μου που μου στέλνατε μυνηματάκια όλο αυτό το διάστημα,που παρόλο που δεν έκανα αναρτήσεις δεν με ξέχασαν(η αλήθεια είναι πως ένα άγχος το είχα,θα με θυμούνται άραγε τα κορίτσια η μετά από τόσο διάστημα θα με έχουν ξεχάσει??).
    Έχω τόσα πολλά να σας δείξω...από το πάρτυ που διοργάνωσε η Δεσποινούλα μου λίγες μέρες πριν γεννήσω μέχρι το δωμάτιο της μπουμπούς μου και ότι έφτιαξα γι αυτήν κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και από τις καλοκαιρινές μου κατασκευές μέχρι την ανακαίνιση στο καλοκαιρινό σπιτάκι που είχε ξεκινήσει πέρυσι δειλά δειλά αλλά ολοκληρώθηκε φέτος με μεγάλη επιτυχία.

   Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο,θα σας δείξω μόνο κάτι πιατάκια που είχα φτιάξει λίγο πριν γεννήσω,εκείνη  την καλή περίοδο που με την κοιλιά τούρλα έκανα τα πάντα και τα προλάβαινα όλα(γιατί τώρα η κοιλιά παραμένει  αλλά δεν προλαβαίνω τίποτα..χιχιχιχι)
τα αγαπημένα μου λουλουδάκια


μερικά σουβέρ


ένα παλιό πιάτο που μεταμορφώθηκε
κι ένα δίσκο που έκανα για την ξαδερφούλα μου
και για το τέλος άφησα μια πανοτουρτίτσα που έφτιαξα για την βάφτιση της μικρής Σοφίας,μιας πολύ γλυκιάς μπουμπούς


      Κοριτσάκια μου χάρηκα που σας ξαναβρήκα,εύχομαι σε όλους μας καλό μήνα και υπόσχομαι να μην ξαναλείψω τοσο πολύ άλλη φορά....φιλάκιααααα